Wastholm.com

Blog Post

Robotar, se hit!

posted 2006 by peter

Vi är glada över alla som så flitigt skriver kommentarer till våra blogginlägg. Men vi har ett par önskemål till er som är robotar.

Det är rörande att era människor gjort sig så mycket besvär med att lära er surfa på webben bara för att vår blogg inte ska behöva vara utan kommentarer. Och vi tycker att er entusiasm är beundransvärd: ofta dyker ni upp och skickar vid ett och samma tillfälle in fem sex kommentarer på vartenda ett av våra i nuläget c:a sextio blogginlägg. Och det är väl här någonstans som det kommer in ett litet "men" i vår glädje: tack, men ni behöver inte kommentera riktigt så ihärdigt. Det kanske räcker med att kommentera något eller några väl valda inlägg. Vi vill inte uppta er dyrbara tid mer än nödvändigt.

Och finge vi önska oss en liten sak till så vore det väl kanske att kommentarerna på något sätt faktiskt skulle handla om någonting som hade det allra minsta med ämnet för blogginlägget att göra, och inte bara om Viagra och illegala spelsajter. Men det kanske vore förmätet av oss att begära en sådan sak, och vi vill så klart inte begränsa er yttrandefrihet, även om ni råkar vara robotar.

Vi vill dock be er som väldigt gärna vill skicka oss spam att först besöka avdelningen Fun with Spam, och i synnerhet ta en titt på vår frågespalt Letters to the Spamalyzer, där en robot som vi anställt svarar på frågor och ger råd. Tackar ödmjukast.